Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای شهر رشت با بیان اینکه مشکلاتی که در 7 ماه گذشته در مدیریت شهری به وجود آمده جبران ناپذیر است گفت: امیدواریم کسی را انتخاب نکنیم که بیاید شهرداری را در رشت یاد بگیرد، باید همه پیگیر باشیم تا حکم شهردار را بگیریم.

به گزارش ایلنا از رشت، احمد رمضانپور نرگسی در جلسه فوق‌العاده  شورای شهر رشت که با موضوع انتخاب شهردار برگزار شد  با بیان اینکه هیچ چیز بهتر از وحدت نیست و وحدت موجب ایجاد آرامش  می‌شود گفت: شاهد سختی‌های فراوانی در 7 ماه گذشته بودیم  و بعد از انشقاق و سختی ها توانستیم به وحدت برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه امیدواریم این وحدت زمینه توسعه شهر شود گفت: امیدوارم بتوانیم همه آحاد مردم و مسئولان محترم در جهت وحدت گام های مفیدی برداریم.

رمضانپور با اشاره به اینکه سختی‌ها را شاهد بودیم یکی از فواید این ماجرا این بود گفت:خیلی از مردم و مسئولین پیش از این نسبت به مدیرت شهری بی تفاوت بودند.

این عضو شورای شهر رشت با اشاره به اینکه بایستی مدیرت شهری برقرار باشد و زمینه ساز این باشد که بین مقامات استان وفاق حاصل بشود گفت: امیدواریم که خلاء چند ماه گذشته  با وحدت در استان جبران شده و مسائل را پیش ببریم.

وی با اذعان به اینکه شهردار ما هنوز آقایان عبدالهی و جذب هستند گفت: ما بر مبنای حساب و کتاب دقیق به انتخاب شهردار ورود کردیم ولی تمام کننده کار ما نیستیم.

رمضانپور با اشاره به اینکه  این موضوع دلیل نمی شود که شهر را بدون شهردار نگه داریم افزود: اعلام می‌کنیم از شایستگی های دو گزینه قبلی کم نمی شود و  این که در جلسه امروز در کنار ما حضور پیدا کردند  نشان می دهد دلشان برای شهر می ‌سوزد.

وی در پایان با بیان اینکه از همه شهروندان عذرخواهی می‌کنیم  اظهار داشت: خدا را شاهد می گیرم غرضی در کار نبوده است و تلاش کرده ایم بهترین ها را انتخاب کنیم.

در این جلسه حسین علی قلی زاده  شهردار سابق همدان به عنوان شهردار منتخب شورای شهر رشت به وزارت کشور معرفی شد.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 شورای شهر شهرداری وزارت کشور شهردار 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۵۴۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم فلسطین، نیازمند دوراندیشی دولتهای مسلمان

نشیب نامین، رییس اجرایی مرکز مسلمانان رواندا در گفتگو با خبرگزاری تقریب با تاکید بر اینکه اسرائیل در ماههای اخیر مهم ترین بازیگر بحران ساز منطقه خاورمیانه بوده است، اظهار داشت: در طول تاریخ چندین دهه ای مناقشه میان اسرائیل و مردم فلسطین هیچ گاه شرایط مانند وضعیت کنونی، خطیر و هزینه ساز نبوده است. مردم مسلمان فلسطین بیش از هر وقت دیگری نیازمند سیاست و دوراندیشی کشورهای مسلمان هستند. کشورهایی که برای تحقق اهداف همگرایانه خود سازمان ها و نهادهای منطقه ای میان خود به وجود آورده اند.
نشیب نامین ادامه داد: اما سازوکارهایی که دولتهای اسلامی از طریق نهادهای همکاری ایجاد کرده اند، تاکنون اقدام عاجلی برای جلوگیری از اقدامات نظامی اسرائیل به عمل نیاورده است. این در حالی است که در سیاست خارجی کشورهای اسلامی باید ارزشهای دین اسلام معیار باشد نه گرایش ها. امروزه با توجه به توانمندی امت اسلامی و فقدان وحدت در جهت گیری سیاسی دولت های اسلامی، امت اسلامی بر سر دوراهی قرار گرفته است، به طوری که یا وحدت و همبستگی اسلامی را ایجاد و بر استمرار و عملیاتی شدن آن متمرکز شوند یا منافع ملی و سرزمینی خود را ترجیح دهند.
او با بیان اینکه ترجیح منافع سیاسی نتیجه ای جز شکست در پی نخواهد داشت، افزود: برای عملیاتی شدن وحدت امت اسلامی و وحدت در سیاستگذاری دولت های اسلامی می توان انگیزه ها وزمینه های متعددی را مطرح کرد. اما در حال حاضر هیچ انگیزه ای بالاتر از موضوع فلسطین مطرح نیست. زیرا شکست مردم فلسطین و پیروزی اسرائیل در بیرون راندن مردم مسلمان از سرزمین شان معنایی جز شکست همه کشورهای جهان اسلام ندارد.
نشیب نامین ادامه داد: هر یک از کشورهای مسلمان منافع خود را در افزایش توان سیاسی و اقتصادی و در نتیجه نفوذ و دامنه قدرت خود می بینند اما این امر چگونه می تواند اتفاق بیفتد در حالی که در منطقه و جغرافیای منحصر به خودشان، اسرائیل می تواند تا این اندازه نفوذ کند و به اهداف اشغالگرانه اش بپردازد. بنابراین کشورهای مسلمان راهی ندارند جز اینکه زیر پرچم توحید اسلامی جمع شوند و از قرآن و عترت تاسی کنند. این وجهی از وجوه اندیشه اسلامی است؛ که نه به دلیل فشارهای پیرامونی همچون منافع سرزمینی و اقتصادی بلکه به دلیل پایه های ایدئولوژیکی آن تحقق پذیر است.
 

دیگر خبرها

  • شیراز چکیده تمام افکار بزرگان است
  • جمع آوری تمام آب‌های سطحی در دزفول طی سه ساعت
  • مردم فلسطین، نیازمند دوراندیشی دولتهای مسلمان
  • از ظرفیت شوراها برای پیشرفت چهارمحال و بختیاری استفاده شود
  • «بر بلندای حضور» برگزیدگان خود را شناخت
  • شهردار کرمان با حکم وزیر کشور منصوب شد + متن حکم
  • محسن تویسرکانی، به سمت شهردار کرمان منصوب شد
  • ضرب‌العجل به شورای شهر کنگاور برای تعیین شهردار
  • وزیر کشور: دیگر قادر به پذیرش بیشتر اتباع نیستیم
  • بزرگداشت مقام معلم به تمام ایام سال معطوف می‌شود