Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@15:46:44 GMT

فرهنگ درختکاری در روستاهای ما مرده است

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۳۵۴۹۱

فرهنگ درختکاری در روستاهای ما مرده است

نماینده رشت در مجلس، خواستار افزایش درختکاری در روستاها شد و عنوان کرد: در گذشته روستاییان مقید به درختکاری بودند، اما امروز فرهنگ درختکاری در روستاهای ما مرده است.

به گزارش ایسنا، غلامعلی جعفرزاده در نشست کارگروه توسعه و اشتغال استان گیلان که با محوریت زراعت چوب در اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان برگزار شد، با بیان اینکه سه عنصر آب، خاک و هوا از اثرات محیط زیستی در رنج هستند، اظهار کرد: در استان گیلان با فرسایش شدید خاک مواجه هستیم و از بین رفتن پوشش گیاهی بخش اعظمی از استان ما را مورد تهدید قرار می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده رشت در مجلس شورای اسلامی، آب، خاک و هوا را سه محور برنامه ششم دانست و افزود: هیچ پروژه ای در سال 97 در کشور مصوب نخواهد شد؛ مگر اینکه پیوست محیط زیستی داشته باشد. در واقع محیط زیست برای پروژه های ما تعیین تکلیف می کند.

وی با بیان اینکه کشورهای توسعه یافته برای محیط زیست خودشان ارزش قائل هستند، خاطرنشان کرد: فروش کاربری عرصه های منابع طبیعی در واقع فروش نفس ماست. متاسفانه فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست هنوز در جامعه ما نهادینه نشده است.

جعفرزاده، خواستار افزایش درختکاری در روستاها شد و عنوان کرد: در گذشته روستاییان مقید به درختکاری بودند، اما امروز فرهنگ درختکاری در روستاهای ما مرده است. متاسفانه درخت های بزرگ را بدون جایگزین کردن قطع کردیم و لذا باید زراعت چوب را جدی بگیریم.

نماینده رشت در مجلس، با بیان اینکه روستاییان نیازمند آگاهی و اطلاع رسانی درباره طرح زراعت چوب و بیمه اجتماعی هستند، اضافه کرد: امروز در کشور هیچ کاری مهمتر از اشتغال جوانان نیست و خوشبختانه اعتبار 50 هزار میلیارد تومانی  برای آن دیده شده است.

وی با بیان اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ظرفیت های استانی را احصا و چرخه ارزش تعریف کرده است، گفت: سهم اعتباری هر استان مشخص شده و این کارگروه می تواند مشاور خوبی جهت طراحی بسته های حمایت از تولید برای مقابله با اثرات تحریم باشد. در این شرایط باید به سمت صنایع مادر برویم.

احمد رمضانپور، عضو شورای شهر رشت نیز، با اشاره به اهمیت منابع طبیعی و محیط زیست، خاطرنشان کرد: توقف برداشت از جنگل کار بسیار بزرگ و ماندگاری است، اما باید زراعت چوب را افزایش دهیم.

وی با بیان اینکه شهر رشت از حیث سرانه فضای سبز در پایین ترین جایگاه قرار دارد، گفت: باید درختان را به نام افراد پلاک کنیم تا در کاشت و داشت آن سهیم باشند.

عضو شورای شهر رشت، انفال فروشی را خطر بزرگی دانست که اراضی طبیعی ما را تهدید می کند و یادآور شد: انفال فروشی مانع تولید و اشتغال می شود و رانت و فساد ایجاد می کند لذا قانون اجازه انفال فروشی را به کسی ندهد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام درختکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۳۵۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسدود شدن مسیر روستاهای دشتی بر اثر سیل

دریافت 14 MB

فیلم: قاسم بازیاری

کد خبر 6095199

دیگر خبرها

  • مسدود شدن مسیر روستاهای دشتی بر اثر سیل
  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی محیط زیست گیلان در روز ملی موزه‌ها
  • داستان «غذا‌های پلاستیکی» در شبکه مستند
  • نخلستان‌های کهن در روستاهای خوزستان + فیلم
  • شکست مرز‌ها در مناطق چهارگانه محیط‌زیست
  • مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به‌دست داعش شهید شوند
  • باید از برگزاری تورهایی که مسئولیتی در قبال حفاظت از طبیعت ندارند، جلوگیری شود
  • واکنش حاج قاسم سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت : مگر ما مرده باشیم که خانواده ایرانی سالم به ایران برنگردد (فیلم)
  • زنده گیری و رهاسازی سه سر تمساح در جنوب سیستان و بلوچستان
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد